Om portalen

 

Miss Elaine är en portal för moderna kvinnor i Sverige. Ideén bakom portalen är att skapa och erbjuda relevant innehåll för kvinnor inom olika kategorier. De omfattar mode, skönhet, upplevelser och livvstil i allmänhet. Vi vill gärna skapa en trevlig  mötesplats online, där våra läsare och skribenter tillsammans kan skapa intressant och givande  innehåll som tilltalar moderna kvinnor. Inom de olika kategorierna kan våra läsare hitta nyttig information i form av artiklar och inlägg samt massor av bra guides och recensioner från våra skribenter, som står bakom portalen och bidrar med sina personliga åsikter och ideér.

Portalen Miss Elaine drivs av mig och min syster. Jag heter Elaine Roberts och har arbetat som moderedaktör på Cosmopolitan i London. Eftersom jag är halvbrittisk växte jag upp i Storbritannien och bodde i London i 10 år. Tack vare mitt arbete  på Cosmopolitan fick jag  inblick i modevärlden. För 2 år sedan gifte jag mig med en svensk kille och fick återvända till Sverige. Jag och min syster bestämde oss för att komma i gång med denna portal för kvinnor och den blev grundlagt i början av 2013. Vi är mycket entusiastiska omkring portalen och hoppas att den kommer att bli populär bland kvinnor i Sverige.

Vi vill gärna nå ut till moderna, självständiga och högtutbildade kvinnor. Vår ambition är att erbjuda trovärdigt innehåll som kan inspirera och befullmäktiga kvinnor samt hjälpa dem med råd i deras enskilda karriärer. Vi tycker att det är viktigt för kvinnor att upprätthålla deras identitet och utveckla sig vidare på alla möjliga fronter. Vi fokuserar huvudsakligen på ämnen som skönhet och mode och strävar efter att komma med expertis omkring dessa ämnen.

Sedan lanseringen av Miss Elaine har vi haft kontakt med oberonde skönhets- och modeexperter, som är redo att skriva recensioner och nyttiga guides om olika produkte. Vårt engagemang får uttryck i att vi ställer höga krav på hur vi tillhandahåller recensioner. Drivna av samma strikta principer som de mest respekterade konsument- och lobbyorganisationerna får vi aldrig påverkas av tillverkare, annonsörer eller samarbetspartners. Miss Elaine grundades på den fasta övertygelsen om att en ärlig och  personlig recension är det enda sättet att tjäna våra användare på. Vi har som mål att utbygga en stor opartisk katalog med produktrecensioner, som kommer att spänna över de mest kända varumärken. Vårt engagement fortsätter genom att erbjuda dig möjligheten att  personifiera produktrekommendationerna för att matcha dina särskilda behov och önskemål.

Vi har också lagt till instruktionsguider och artiklar som hjälper dig att få exakt det utseende du är ute efter, oavsett om det är för din vardag, en viktig intervju eller ett  speciellt tillfälle. Vi tror på att bra idéer bör delas för de bästa idéerna kommer oftast från andra kvinnor som du – kvinnor som faktiskt förstår dina utmaningar, omständigheter eller önskemål. Miss Elaine uppmuntrar dig att delta i våra aktiva diskussioner om skönhet, mode och livsstil, samt att dela dina åsikter om produkter, trender och allt annat om upplevelser i allmänhet.

Vi strävar konstant efter att utöka vår kunskap och erfarenhet för att bättre kunna förse dig med det mest opartiska, heltäckande och målinriktade innehållet för moderna kvinnor . Det är ett ansvar som vi tar på allvar.

Varmt välkommen till Miss Elaine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed