Bästa musik för en romantisk kväll

shutterstock_98895854

Det är ju sant att romantik hänger ihop med musik. Om man vill ha en romantisk kväll samman med sin älskling finns det några saker som man inte kan göra utan för att skapa rätt stämning. Dämpat ljus med stearinljus, god mat, bra musik och så har man förutsättningarna för den perfekta kvällen. En romantisk film kan också bidra till den romantiska stämningen. Här hittar man inspiration med de 30 bästa romantiska filmerna någonsin. Det finns mycket bra förslag som jag redan har testat och kan utan tvivel rekommendera!

Om den perfekta kvällen ska leda er till sängen är en annan fråga. Det finns ju skillnad mellan romantik och erotik men vad gäller musik kan de hänga bra samman. Erotisk musik är ju en del av romantiken om du frågar mig. Då kommer sex in i spelet och det blir kanske en lite annorlunda diskussion. Vilken musik är bäst för en romantisk kväll eller vilken musik är bäst för sex?

Det finns några låtar som jag absolut tänder på. Som till exempel Chris Isaaks Wicked Game. Det är ju ett klassiskt exempel. Dessutom har Janet Jackson en del låtar som är så sensuella och sexiga att det blir helt omöjligt att inte hoppa in i sängen efter man har lyssnat på dem. Andra låtar med mer groovy beat kan passa bra när man vill dansa lite eller kanske leka lite med varandra innan man har sex. Men musiken kan i alla fall göra förspelet bättre och njutningen större. Jag har egentligen läst att vetenskaplig forskning visar att musik ökar sexlusten och förbättrar den sexuella upplevelsen. Det sker uppenbarligen genom att nivån på dopamin och serotonin i kroppen ökar när man lyssnar på musik. Kroppen frisätter dessa hormoner av glädje och på så sätt upplever man mer njutning. Låter helt fantastiskt!

Tack vare Spotify är det lätt och enkelt att sammansätta sina egna playlistor med bra musik för sex eller erotik. Jag har redan gjort en playlista. Om du behöver inspiration kan du först läsa om andras erfarenheter och ideér om hur man kan kombinera musik och sex. Ett bra inlägg om detta finns här. Njut av läsningen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed