Helgmys med familjen

 

I detta inlägg vill jag berätta för er hur jag spenderade sista helg med min familj. Det regnade jättemycket. Jag är så himla trist att vintern är över, nu har våren kommit till vår lilla stad och bragt med sig massor av regn. Vädret är inte det bästa för att vandra ute, åka på båttur eller resa runt i området. I detta slags väder ska man bara bli hemma och ha det varmt och mysigt med sin familj. Det gjorde jag alltså och det var helt fantastiskt! Jag älskar att tillbringa kvalitetstid med min familj. Men först är det ju en bra ide att berätta lite mer om den: jag har en storasyster på 24 år och en lillebror på 10 år. Vi bor tillsammans i ett stort hus med gård. Jag och mina syskon har våra egna rum och det är vi mycket glada för. Fast jag bodde på samma rum med min syster när vi var små och det var också roligt. Men nu har hon en pojkvän och ska snart flytta samman med honom i en ny lägenhet. Så kan jag också få hennes rom, som är lite större än mitt.

Hur som helst. Tillbaka till familjemyset i helgen. Först spelade vi Scrabble och Monopoly. Jag gillar Scrabble, men är inte så duktig på Monopoly. Det var min pappa som vann i detta spel som vanligt! Jag och mina syskon hjälpte till med matlagningen och vi hade en läcker middag. Vi åt lax, potatisgratäng och sallad som huvudrätt  och cheesecake som efterrätt. Det smakade himla gott! Efter middagen bestämde vi för att titta på några filmklassiker. Det var lite svårt att välja för alla har olika smak, men i slutändan blev det Casablanca. En riktig klassiker! Det var alltså ett perfekt slut på en perfekt kväll hemma med familjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed