Knäppa Saker Du Inte Vet Om Sexleksaker

shutterstock_133079234

Vibrerande ringar, glidmedel och dildos är knappast chockerande grejer längre. Nöjesprodukter säljs bredvid vitaminer på apoteket och även visas på dagtid TV! Vad är så chockerande? Dessa åtta mindre kända fakta om sexleksakernas gudinnor som bor i nattduksbordets låda.

En läkare uppfann vibrationer för “galna” kvinnor. 

Tja, den första elektriska vibratorn (en grej som kräver två personer för att fungera – inte precis en ficka raket) användes av en brittisk läkare för behandling av “kvinnlig hysteri”. Han använde verktyget för att få nervösa eller stressade kvinnor till att uppleva orgasm. Lyckligtvis skapades versioner kvinnor skulle kunna ta hem några år senare.

Den ökända Rabbit är formad som ett djur av juridiska skäl.

The Rabbit (som Charlotte blev beroende på i Sex and the City) har sitt ursprung i Japan, där det var olagligt att skapa en sexleksak som liknade en penis. Varför det är acceptabelt att skapa något som ser ut som ett gulligt djur, kommer vi aldrig att förstå. Men vi är bara glada att tillverkarna inte lät regeringen hålla dem tillbaka från att skapa denna älskade sexleksak.

De överlever genom dåliga ekonomiska tider

Kvinnor kan ge upp många saker under dåliga ekonomiska tider, men inte deras sexleksaker! Inte bara håller försäljningen stadig, men lågkonjunkturen har faktiskt lett till en ökning av inköp av sexleksaker för kvinnor. Återförsäljaren av online sexleksaker Adam & Eva rapporterade en 17 procent uppgång i inköp under 2009, medan försäljningen av den Trojan Vibrating Mini Massager gick upp med 20 procent.

Om du inte använder en, finns det en stor chans att din rumskamrat gör det.

Enligt en ny akademisk studie om användning av vibratorer i Amerika – ja, forskare får egentligen betalt för att forska i den slags grejer – använder en av två kvinnor vibrator. Och det är inte bara kvinnor som gör det. Nyhet: Den gängse uppfattningen att män flippar ut när det  gäller vibratorer är kanske inte sant. 81 procent av kvinnorna har tagit en vibrator i säng med en kille.

 Alla Hjärtans Dag borde egentligen heta Vibratordagen.

Glöm blommor och choklad. Tja, egentligen kan du inte bara glömma dem. Och det är problemet. Kanske är det därför så många människor väljer en sexleksak i tillägg till mer traditionella gåvor på den 14:e februari. Sinfuls online försäljning ökar med 50% under februari och enligt en färsk undersökning sade en av fem personer att de planerade att använda en vibrator med sin partner på förra Alla Hjärtans Dag.

 Kvinnor som använder dem har bättre hälsa

Man vet ju att regelbundna orgasmer kan leda till ett längre liv, men en studie upptäckte också att användare av vibratorer är mer benägna att ha besökt en gynekolog och haft en undersökning under det senaste året. Det kan bero på att  en kvinna som använder sexleksaker lär sig att visa sitt underliv för en läkare lättare än den som inte använder. Det blir mer naturligt och bekvämt för henne att visa det både till sig själv och läkaren.

Den bästsäljande sexleksaken är inte vad du förväntar dig.

Vad är det som säljs mer än någon annan nöjesprodukt därute? Glidmedel! Det är en enkel sak som ändå har makten att ta sexlivet till nya höjder.

Denna artikel är skriven i samarbete med Sinful.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed