Top 3 sexleksaker till henne

shutterstock_86288179

Är du heller ingen expert på vad du ska välja när det gäller sexleksaker? Följ med oss och låt dig inspireras av de mest populära sexleksakerna i 2012.

Top of the toys – We Vibe

Denna parvibrator är i särklass den mest populära sexleksaken i 2012  och har sedan starten bara rönt beröm från såväl recensenter som användare. Förklaringen till dess popularitet ligger i de intensiva vibrationerna, som skapar kraftfulla orgasmer och stark stimulering som båda parter njuter av tillsammans.

We vibe är gjord av silikon och är både vattentålig och uppladdningsbar. Dessutom är vibratoren otrolig tyst trots dess intensiva vibrationer som finns i nio olika varianter eller nivåer.

I 2011 blev We vibe utvalt till den mest populära sexleksaken i världen och fick samma år EROTIXXX-priset till den mest populära sexleksaken.

Testvinnare – Jessica Rabbit

Det är alltså den välkända rabbit vibratorn med klitorisvibrator och dildo. Det som skiljer denna rabbit vibrator från andra är att den är extra stimulerande. De inbyggda roterande kulorna, bulletvibratorn och det smidiga huvudet som kan justeras efter behov för att passa stimuleringen av G-punkten gör Jessica Rabbit överlägsen de andra rabbit vibratorerna på marknaden. Den är tillverkad av vattentätt och allergivänligt material.

Man kan även kombinera både rotation och vibration, som kan ställas in på sex olika nivåer. Jessica Rabbit ger med sin klitorisvibrator extra stimulans och möjlighet för personalisering av intensiva orgasmer. Därför blev den utvalt som testvinnare och bästa rabbit vibratorn i flera tester. Till på köpet har du kanske sett Jessica Rabbit i den världsberömda serien Sex and the City. Lite produktplacering gör väl ingen skada!

Testvinnare – Rocks Off 120 mm

Denna testvinnare i kategorin för klitorisvibratorer orsakar kraftiga vibrationer på fem olika vibrationsnivåer och är dessutom mycket tyst. Rocks Off har mottagit sex ut av sex stjärnor  i Expressen och är ytterst praktisk i sin stiliga 120 mm design. Vibratorn är vattentålig och kan användas i badet. För övrigt har man med dens spetsiga ände möjligheten för att rikta vibrationer för intensiv stimulans.

Det är användbarheten, de kraftiga vibrationerna och den stiliga designen som har tagit Rocks Off till toppen av sexleksaker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed